OneKey Support Center

Integritetspolicy

Customer Service
  • Uppdaterad

Kära användare.

ONEKEY LIMITED (Hong Kong) ("företaget" eller "vi" eller "oss") respekterar och skyddar våra användares ("du" eller "användaren") integritet. "Vi samlar in, avslöjar och behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy ("denna policy") när du.

(a) Få tillgång till eller använda vår webbplats eller mobilapplikation ("Applikation") och våra tjänster.
(b) Att förse oss med din personliga information, oavsett vilket medium den tillhandahålls via.

Vi rekommenderar att du läser och förstår denna policy i sin helhet innan du använder applikationen, och viktig information, inklusive ansvarsfriskrivningar, är fetmarkerade. Definitionerna av nyckelord i denna policy överensstämmer med vårt OneKey-tjänstavtal. Om en definition eller term som används i denna policy är oförenlig med OneKey-tjänsteavtalet ska denna policy ha företräde.

Genom att förse oss med dina personuppgifter samtycker du till insamling, användning, utlämnande (inklusive överföring) och behandling av dina personuppgifter i enlighet med denna policy. Om du inte godkänner denna policy får du inte lämna några personuppgifter till oss.

Denna policy kan uppdateras av oss online när som helst utan förvarning. Den uppdaterade policyn kommer att träda i kraft när den publiceras i vår applikation och kommer att ersätta den ursprungliga policyn. Den reviderade policyn kommer omedelbart att tillämpas på de personuppgifter som du lämnar till oss. Om du inte accepterar de reviderade villkoren ska du omedelbart sluta använda appen, och din fortsatta användning av appen kommer att betraktas som ett godkännande av den reviderade policyn.

I. Vilken information vi samlar in om dig

Vi kommer att samla in personlig information som information om din mobila enhet, driftshistorik, transaktionshistorik, adress till din plånbok osv.
För att tillgodose dina specifika servicebehov kan vi komma att samla in personlig information, inklusive, men inte begränsat till, ditt namn, bankkortsnummer, mobiltelefonnummer, e-postadress och annan information.

Du är medveten om att ditt lösenord till plånboken, din privata nyckel, din mnemoniska nyckel och din Keystore i applikationen inte lagras eller synkroniseras med våra servrar. Vi tillhandahåller ingen tjänst för att hämta ditt lösenord till plånboken, din privata nyckel, dina tangenttryckningar eller din Keystore.
Vi kan komma att begära att samla in mer personlig information från dig för att du ska kunna använda vissa funktioner i applikationen. Om du inte samtycker till att tillhandahålla sådan personlig information anses du ha avstått från att använda vissa funktioner i applikationen.

I den utsträckning som tillåts enligt lag eller förordning kan vi samla in och använda dina personuppgifter utan ditt samtycke under följande omständigheter.

(1) i samband med nationell säkerhet eller försvarssäkerhet
(2) i samband med allmän säkerhet, folkhälsa eller betydande allmänna intressen
(3) i samband med utredning, åtal, rättegång och verkställighet av straff för brott etc.
(4) Om de insamlade personuppgifterna är offentliga.
(5) När dina personuppgifter samlas in från lagliga offentliga offentliggöranden, t.ex. lagliga nyhetsrapporter, offentlig information och andra källor.
(6) Nödvändigt för att upprätthålla tjänstens säkerhet och efterlevnad, t.ex. för att upptäcka och hantera produkt- och tjänstefel.
(7) Andra omständigheter som är tillåtna enligt lag och förordning.

Vi samlar in information på följande sätt.

(1) När du frivilligt lämnar information till oss, oavsett anledning.
(2) När du tillåter oss att få information om dig från tredje part.
(3) När du använder våra applikationer och tjänster.
(4) När du kontaktar eller interagerar med våra anställda genom olika kommunikationskanaler, t.ex. genom sociala nätverksplattformar, kommunikationsplattformar, personliga möten, telefonsamtal, e-post, fax och korrespondens.
(5) När du har en transaktion med oss, kontaktar oss eller ber oss kontakta dig.
(6) när du begär att få prenumerera på våra e-postmeddelanden, och/eller
(7) när vi gör en kopia av hela eller delar av din transaktionshistorik via blockkedjesystemet. Din transaktionshistorik ska dock vara den som registreras i blockkedjesystemet.

Våra applikationer kan innehålla teknik som samlar in personlig information på sätt som beskrivs i denna policy eller i tillämpliga villkor.

Du lämnar personuppgifter till oss på eget initiativ och du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Om du väljer att vägra att ge oss de personuppgifter som vi begär kan det dock hända att du inte kan använda applikationen och att vi inte kan kontakta dig eller ge dig de produkter eller tjänster som du har begärt.

I vissa fall kan du ge oss personuppgifter som inte är dina egna. Om du tillhandahåller information om andra bör du försäkra dig om att du har fått samtycke från de berörda personerna till att vi får samla in personlig information om dem och att de berörda personerna samtycker till att du lämnar ut deras personliga information till oss. Du samtycker till att ersätta oss och hålla oss skadeslösa från alla krav som sådana registrerade personer kan ha mot oss i samband med vår insamling, användning och utlämnande av deras personuppgifter i enlighet med villkoren i denna policy.
Du ska se till att den personliga information som du lämnar till oss är sann, korrekt och fullständig. Du bör meddela oss om eventuella ändringar av dina personuppgifter.

II. Hur vi använder din information

Vi kommer att samla in, använda eller avslöja dina personuppgifter för ett eller flera av följande syften.

(1) För att ge dig de produkter och tjänster som du har begärt.
(2) För att hantera din relation med oss.
(3) För att underlätta din upplevelse när du använder den.
(4) för att bekräfta din korrespondens med din plånbok genom det unika serienumret på din mobila enhet.
(5) För att skicka dig viktiga meddelanden i rätt tid, t.ex. programuppdateringar, ändringar i serviceavtalet och villkoren i denna policy.
(6) För att hjälpa dig med dina frågor, feedback, klagomål och förfrågningar via din plånboksadress och den information om din mobila enhet som du lämnat.
(7) För att informera dig om våra produkter, tjänster, program och evenemang.
(8) För att lösa tvister, utreda klagomål, anspråk eller tvister, eller för att utreda faktiska eller tillåtna olagliga beteenden.
(9) För att genomföra våra interna revisioner, dataanalyser och forskning.
(10) Analys av användarbeteende genom att spåra användarnas användning av applikationen.
(11) För att uppfylla rättsliga krav och krav från tillsynsmyndigheter.
(12) Uppfyllande av internationella rättsliga och regleringsmässiga krav på säkerhet och bekämpning av penningtvätt eller terrorism.
(13) Uppfyllande av våra skyldigheter och avtalsvillkor.
(14) Alla rimliga syften i samband med ovanstående.

Om du samtycker kan vi använda dina personuppgifter från tid till annan för andra ändamål, till exempel för att informera dig om nya evenemang, erbjudanden och kampanjer från våra strategiska partners eller dotterbolag.

Vi erbjuder dig möjligheten att logga in med ditt fingeravtryck eller ansikte i OneKey's användningsinställningar så att du enkelt kan hantera dina digitala tokens.

Vi erbjuder dig alternativet "lösenordsfri betalning" i OneKey, som lagrar ditt lösenord till plånboken i en säker krypteringsalgoritm i nyckelknippan/Keystore på din mobila enhet och som åberopar din biometriska autentisering (fingeravtryck eller ansikte) under transaktionen för att snabbt slutföra betalningen och signeringen.

III. Hur du kontrollerar din information

Du har följande självständig kontroll över dina personuppgifter i applikationen.

Du kan importera dina andra plånböcker till appen genom att synkronisera dina plånböcker eller importera dina plånböcker från appen till andra plånböcker för hantering av digitala token. Appen visar dig information om de importerade plånböckerna.

Du är medveten om att du kan ändra dina digitala tokens, göra överföringar och ta emot betalningar via avsnittet "Assets".
Du är medveten om att du i appens avsnitt "Mitt" fritt kan välja att göra följande.

(1) I avsnittet "Användningsinställningar" kan du välja att inte aktivera alternativet "Inloggning med fingeravtryck eller ansikte", dvs. du kan välja att inte använda autentiseringstjänsterna Touch ID eller Face ID.
(2) I "Skicka feedback" kan du alltid skicka dina frågor och förslag till förbättringar av applikationen till oss, och vi kommer gärna att kommunicera med dig och aktivt förbättra vår tjänst.

Du är medveten om att du kan välja att inte aktivera alternativet "Säker betalning", dvs. att du kan välja att inte använda din biometri vid transaktionen.

Du är medveten om att du och vi inte har någon kontroll över om din transaktionshistorik är offentlig eller inte, eftersom den är offentlig och transparent i hela blockkedjesystemet på grund av blockkedjetransaktionssystemets öppna källkod.

Vår applikation kommer att innehålla länkar till andra webbplatser, applikationer eller smarta kontrakt som inte ägs, drivs, utvecklas eller underhålls av oss. Dessa länkar finns för din bekvämlighet. Den här policyn gäller endast för vår applikation. När du använder tredjepartstjänster är du medveten om att vårt OneKey-tjänstavtal och vår OneKey-privatlivspolicy inte längre gäller. Vi rekommenderar att du läser och förstår deras sekretessregler och relaterade användartjänstavtal etc. i detalj.

Du har rätt att begära att vi uppdaterar, ändrar eller raderar dina personuppgifter och återkallar det samtycke du har gett oss. Om du vill återkalla det samtycke du har gett oss, eller om du vill uppdatera, ändra, radera eller få tillgång till de personuppgifter vi har, eller om du inte accepterar de ändringar vi har gjort i denna policy, kan du kontakta: hi@onekey.so

För att du ska kunna hantera de personuppgifter som vi har och för att du ska kunna få information om hur vi har använt (eller kan ha använt) dina personuppgifter under det år som föregår din begäran kan vi ta ut en avgift. Om vi tar ut en avgift kommer vi att informera dig om beloppet i förväg och vi kommer att uppfylla din begäran efter att du har betalat. Vi strävar efter att svara på din begäran inom trettio (30) dagar efter din begäran. Om vi inte kan svara inom trettio (30) dagar kommer vi att informera dig om den exakta svarstiden.

I många fall behöver vi dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla dig den produkt eller tjänst som du har begärt. Om du väljer att vägra att ge oss de personuppgifter som vi begär eller återkallar det samtycke du har gett oss, kan det hända att vi inte kan fortsätta att ge dig de produkter och tjänster som du har begärt.

IV. Vi kan dela eller överföra din information

Vi lagrar din personliga information för affärsmässiga och juridiska syften.

Vi kommer inte att sälja, byta eller överföra dina personuppgifter till tredje part utan ditt samtycke.

Om du samtycker till att vi lämnar ut din personliga information till strategiska partners eller närstående parter kan vi lämna ut din personliga information till sådana enheter. Sådana enheter kommer endast att använda dina personuppgifter för de ändamål som du har samtyckt till.

Du samtycker till att vi kan avslöja eller dela din personliga information med tredje part som.

(1) Tjänsteleverantörer och personuppgiftsbiträden som utför tjänster för vår räkning och till oss, t.ex. KYC-kontroller, bokföring, databehandling eller förvaltningstjänster, webbhotell, underhålls- och driftstjänster, e-postmeddelandetjänster, analystjänster, behandling av betalningstransaktioner, marknadsföring osv. för oss.

(2) Våra konsulter och professionella rådgivare (t.ex. revisorer, advokater, revisorerna).
Om vi behöver överföra dina personuppgifter till ett annat land för de ändamål som beskrivs ovan kommer vi att få ditt samtycke och se till att mottagaren av personuppgifterna har samma skyddsnivå för personuppgifter som vi har. Om det inte finns några lagar om skydd av personuppgifter som är tillämpliga på vår relation med dig i sådana länder eller regioner kommer vi att ingå rättsligt bindande avtal med mottagarna av personuppgifter.

Vi kommer inte att dela eller överföra din personliga information till någon tredje part utan ditt samtycke, utom i följande fall.

(1) De insamlade personuppgifterna lämnas ut av dig till allmänheten efter eget gottfinnande.
(2) De insamlade personuppgifterna samlas in från information som lagligt och offentligt har lämnats ut, t.ex. lagliga nyhetsrapporter, offentliggörande av myndighetsinformation och andra kanaler.
(3) Tillhandahållandet eller genomförandet av denna policy i enlighet med tillämpliga lagar och förordningar, krav från rättsliga processer, administrativa eller rättsliga myndigheter för att skydda våra eller andra parters rättigheter, egendom eller säkerhet.
(4) I händelse av en sammanslagning eller ett förvärv som innebär överföring av personlig information kommer vi att kräva att mottagaren av personlig information fortsätter att vara bunden av denna policy.

V. Automatiserade metoder för insamling av uppgifter

Vi använder automatiserad datainsamlingsteknik i våra applikationer. Exempel på detta är.

(1) Cookies (eller webbläsarcookies).Cookies är små textfiler som operatören av en webbplats eller applikation ställer in för att identifiera din webbläsare eller enhet. Vi kan använda cookie-teknik i våra applikationer för att lagra och spåra information som antalet och frekvensen av användare, fördelningen av användare och deras onlinepreferenser.Cookies samlar inte in information som identifierar dig, men den information de samlar in hjälper oss att analysera användningen av våra applikationer för att förbättra din upplevelse. Du kan stänga av cookies i din webbläsares inställningar, men detta kan påverka applikationens funktionalitet.
(2) Webbanalys. Webbanalys är en metod för att samla in och utvärdera beteendet hos besökare på webbsidor och mobila applikationer. Detta inkluderar analys av trafikmönster, till exempel för att avgöra hur ofta en viss del av en webbplats eller mobilapp besöks, eller för att förstå vilken information eller vilka tjänster som är av störst intresse för besökarna. Våra applikationer använder webbanalystjänster som tillhandahålls av tredje part.

VI. Hur vi skyddar din information

Om vi upphör med vår verksamhet kommer vi att upphöra med all fortsatt insamling av dina personuppgifter och vidta åtgärder för att radera eller anonymisera de personuppgifter vi har om dig inom en rimlig tidsperiod.
För att skydda din personliga information kommer vi att skydda din privata information på ett säkert sätt genom att införa tekniska datasäkerhetsåtgärder, förbättra den interna efterlevnaden, öka den interna personalens utbildning i informationssäkerhet och fastställa säkerhetsrättigheter för relevanta data.

Vi kommer att skicka information om informationssäkerhet till dig via OneKey Message Center och uppdatera avsnittet OneKey Help Center från tid till annan med information om användning av plånboken och informationsskydd för din räkning.

VII. Skydd av minderåriga

Vi har vidtagit särskilda åtgärder för att skydda minderåriga under 18 år enligt följande.

Minderåriga bör använda våra tjänster under ledning av sina föräldrar eller vårdnadshavare.
Vi rekommenderar att föräldrar och vårdnadshavare till minderåriga instruerar minderåriga att använda applikationen under förutsättning att de läser denna policy, OneKey-tjänsteavtalet och våra andra relevanta regler.
Applikationen kommer att skydda sekretessen och säkerheten för minderårigas personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i tillämpliga lagar och förordningar.

VIII. Ansvarsfriskrivningar

Du bekräftar att när du använder tredje parts tjänster kommer denna policy inte längre att gälla för insamling, användning, utlämnande och överföring av din personliga information av sådana tredje parter. Vi kan inte garantera att sådana tredje parter vidtar rimliga säkerhetsåtgärder.

Du är ensam ansvarig för din användning av tjänster från tredje part och du samtycker till att du inte ska hålla oss ansvariga för någon förlust eller skada för dig som ett resultat av insamling, användning, avslöjande och överföring av din personliga information av tredje part.
Du bekräftar och accepterar att företaget, i största möjliga utsträckning som tillåts av tillämplig lag, kommer att vidta rimliga åtgärder för att tillhandahålla tjänsterna "i befintligt skick", "i befintligt skick", "utan garanti för att de inte är defekta", med förbehåll för den senaste tekniken. Vi kommer att vidta rimliga säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information från avslöjande, förfalskning eller förstörelse, i den mån det är möjligt, baserat på principerna "i befintligt skick", "i tillgängligt skick" och "utan garanti för defekter". Vi överför data på trådlös väg och kan därför inte garantera sekretessen och säkerheten för data som överförs via trådlösa nätverk.

IX. Övrigt

1. Denna policy ska tillämpas från och med den 20 september 2020.
2. För frågor som inte omfattas av denna policy omfattas du av företagets tillkännagivanden och tillhörande regler som uppdateras från tid till annan.