OneKey Support Center

Privacybeleid

Customer Service
  • Bijgewerkt

Beste gebruiker.

ONEKEY LIMITED (Hong Kong) ("het Bedrijf" of "wij" of "ons") respecteert en beschermt de privacy van onze gebruikers ("u" of "de Gebruiker"). "Wij verzamelen, onthullen en verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met dit privacybeleid ("dit beleid") wanneer u.

(a) Toegang tot of gebruik van onze website of mobiele applicatie ("Applicatie") en diensten.
(b) Om ons uw persoonlijke informatie te verstrekken, ongeacht het medium waarop deze wordt verstrekt.

Wij raden u aan dit Beleid in zijn geheel te lezen en te begrijpen voordat u de Applicatie gebruikt, en belangrijke informatie, met inbegrip van disclaimers, wordt vetgedrukt weergegeven. De definities van sleutelwoorden in dit beleid zijn in overeenstemming met onze OneKey Serviceovereenkomst. Als een definitie of term in dit beleid strijdig is met de OneKey Serviceovereenkomst, heeft dit beleid voorrang.

Door ons uw persoonlijke informatie te verstrekken, stemt u in met het verzamelen, gebruiken, openbaar maken (met inbegrip van overdracht) en verwerken van uw persoonlijke informatie in overeenstemming met dit beleid. Indien u dit beleid niet aanvaardt, verzoeken wij u ons geen persoonlijke informatie te verstrekken.

Dit beleid kan door ons te allen tijde online worden bijgewerkt zonder voorafgaande kennisgeving. Het bijgewerkte beleid wordt van kracht zodra het op onze applicatie is gepubliceerd en vervangt het oorspronkelijke beleid. Het herziene beleid zal onmiddellijk van toepassing zijn op de persoonlijke informatie die u ons verstrekt. Als u de herziene voorwaarden niet aanvaardt, stop dan onmiddellijk met het gebruik van de app en uw voortgezet gebruik van de app zal worden beschouwd als aanvaarding van het herziene beleid.

I. Welke informatie wij van u verzamelen

Wij zullen persoonlijke informatie verzamelen, zoals uw mobiele apparaatinformatie, gebruiksgeschiedenis, transactiegeschiedenis, portefeuilleadres en andere persoonlijke informatie.
Om aan uw specifieke servicebehoeften te voldoen, kunnen wij persoonlijke informatie verzamelen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, uw naam, bankkaartnummer, mobiel telefoonnummer, e-mailadres en andere informatie.

U bent ervan op de hoogte dat uw portemonnee wachtwoord, prive-sleutel, mnemonic, Keystore op de applicatie niet wordt opgeslagen of gesynchroniseerd met onze servers. Wij bieden geen service om uw portemonnee wachtwoord, prive-sleutel, sleutel of Keystore te achterhalen.
Wij kunnen vragen om meer persoonlijke informatie van u te verzamelen om u in staat te stellen bepaalde functies op de toepassing te gebruiken. Indien u niet instemt met het verstrekken van dergelijke persoonlijke informatie, wordt u geacht afstand te hebben gedaan van het gebruik van bepaalde functies van de toepassing.

Voor zover de wet- en regelgeving dit toestaan, kunnen wij in de volgende omstandigheden uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming verzamelen en gebruiken.

(1) in verband met de nationale veiligheid of de defensieveiligheid
(2) in verband met de openbare veiligheid, de volksgezondheid of een zwaarwegend algemeen belang
(3) in verband met het onderzoek naar, de vervolging van, het proces over en de uitvoering van straffen voor misdrijven, enz.
(4) Wanneer de verzamelde persoonsgegevens tot het publieke domein behoren
(5) Wanneer uw persoonlijke informatie wordt verzameld uit rechtmatige openbare bekendmakingen, zoals rechtmatige nieuwsberichten, openbaarmaking van overheidsinformatie en andere bronnen.
(6) Noodzakelijk voor het handhaven van de veiligheid en de naleving van de dienst, zoals het opsporen en behandelen van product- en dienstfouten.
(7) Andere bij wet- en regelgeving toegestane omstandigheden.

De manieren waarop wij informatie verzamelen zijn de volgende.

(1) Wanneer u vrijwillig informatie aan ons verstrekt, om welke reden dan ook.
(2) Wanneer u ons toestemming geeft om informatie over u in te winnen bij derden.
(3) Wanneer u onze toepassingen en diensten gebruikt.
(4) Wanneer u contact opneemt of interageert met onze medewerkers via verschillende communicatiekanalen, zoals via sociale netwerkplatforms, communicatieplatforms, persoonlijke ontmoetingen, telefoongesprekken, e-mails, faxen en correspondentie.
(5) Wanneer u een transactie met ons heeft, contact met ons opneemt of ons vraagt contact met u op te nemen.
(6) wanneer u verzoekt om u te abonneren op onze e-mails; en/of
(7) wanneer wij via het blockchain-systeem een kopie maken van uw gehele transactiegeschiedenis of een deel daarvan. Uw transactiegeschiedenis is echter zoals vastgelegd in het blockchain-systeem.

Onze toepassingen kunnen technologieën bevatten waarmee persoonsgegevens worden verzameld op manieren die in dit beleid of in de toepasselijke voorwaarden en bepalingen zijn beschreven.

U verstrekt ons uw persoonsgegevens op eigen initiatief en u kunt uw toestemming te allen tijde intrekken. Indien u echter weigert ons de gevraagde persoonlijke informatie te verstrekken, kunt u de Applicatie mogelijk niet gebruiken en kunnen wij mogelijk geen contact met u opnemen of u de door u gevraagde producten of diensten leveren.

In sommige gevallen kunt u ons persoonlijke informatie verstrekken die niet van uzelf is. Indien u informatie over anderen verstrekt, dient u zich ervan te vergewissen dat u de toestemming van deze betrokkenen hebt verkregen om ons toe te staan persoonlijke informatie over hen te verzamelen en dat de betrokkenen ermee instemmen dat u hun persoonlijke informatie aan ons bekendmaakt. U stemt ermee in ons schadeloos te stellen en ons te vrijwaren van alle vorderingen die dergelijke betrokkenen tegen ons kunnen instellen met betrekking tot onze verzameling, gebruik en openbaarmaking van hun persoonlijke informatie in overeenstemming met de voorwaarden van dit beleid.
U dient ervoor te zorgen dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt waarheidsgetrouw, accuraat en volledig is. U dient ons op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen in uw persoonlijke gegevens.

II. Hoe wij uw informatie gebruiken

Wij zullen uw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken of bekendmaken voor een of meer van de volgende doeleinden.

(1) Om u te voorzien van de producten en diensten die u hebt aangevraagd.
(2) Om uw relatie met ons te beheren.
(3) uw ervaring met het gebruik ervan te vergemakkelijken.
(4) om uw correspondentie met uw portemonnee te bevestigen via het unieke serienummer van uw mobiele apparaat
(5) Om u tijdig belangrijke mededelingen te sturen, zoals software-updates, wijzigingen in de Serviceovereenkomst en de voorwaarden van dit Beleid.
(6) Om u te helpen met uw vragen, feedback, klachten en verzoeken via uw portefeuilleadres en de verstrekte informatie over uw mobiele toestel.
(7) Om u te informeren over onze producten, diensten, programma's en evenementen.
(8) Geschillen op te lossen, klachten, vorderingen of geschillen te onderzoeken, of feitelijk of geoorloofd onwettig gedrag.
(9) Het uitvoeren van onze interne audits, gegevensanalyse en onderzoek.
(10) Analyse van het gebruikersgedrag door het volgen van het gebruik van de toepassing door de gebruikers.
(11) Voldoen aan wettelijke en regelgevende vereisten en aan de eisen van toezichthoudende instanties.
(12) Voldoen aan internationale wettelijke en bestuursrechtelijke voorschriften inzake veiligheid en bestrijding van het witwassen van geld of terrorisme.
(13) Nakomen van onze verplichtingen en contractuele voorwaarden.
(14) elk redelijk doel in verband met het voorgaande.

Indien u hiermee instemt, kunnen wij uw persoonsgegevens van tijd tot tijd voor andere doeleinden gebruiken, zoals om u te informeren over nieuwe evenementen, aanbiedingen en promoties van onze strategische partners of gelieerde ondernemingen.

Wij bieden u de optie om in te loggen met uw vingerafdruk of gezicht in OneKey's Gebruiksinstellingen, zodat u uw digitale tokens gemakkelijk kunt beheren.

Wij bieden u de optie van 'wachtwoordloze betaling' in OneKey, die uw portemonnee wachtwoord opslaat in een veilig encryptie algoritme in de Keychain/Keystore van uw mobiele apparaat en uw biometrische (vingerafdruk of gezicht) authenticatie oproept tijdens de transactie om de betaling en handtekening snel te voltooien.

III. Hoe u uw informatie controleert

U hebt de volgende autonome controle over uw persoonlijke gegevens in de toepassing.

U kunt uw andere portefeuilles in de app importeren door uw portefeuilles te synchroniseren, of uw portefeuilles vanuit de app importeren in andere portefeuilles voor het beheer van digitale tokens. De app zal u informatie tonen over de geïmporteerde portemonnees.

U bent ervan op de hoogte dat u uw digitale tokens kunt wijzigen, overdrachten kunt doen en betalingen kunt ontvangen via de sectie "Activa".
U bent ervan op de hoogte dat u in het "Mijn" gedeelte van de app vrij kunt kiezen om het volgende te doen.

(1) In het gedeelte "Gebruiksinstellingen" kunt u ervoor kiezen om de optie "Vingerafdruk of gezichtsaanmelding" niet in te schakelen, d.w.z. u kunt ervoor kiezen om de verificatiediensten Touch ID of Face ID niet te gebruiken.
(2) In "Submit Feedback", kunt u ons altijd uw vragen en suggesties voor verbeteringen van de toepassing sturen, en wij zullen graag met u communiceren en onze diensten actief verbeteren.

U bent ervan op de hoogte dat u ervoor kunt kiezen de optie "Beveiligd betalen" niet in te schakelen, d.w.z. dat u ervoor kunt kiezen uw biometrische gegevens niet te laten gebruiken op het ogenblik van de transactie.

U bent zich ervan bewust dat u en wij geen controle hebben over het al dan niet openbaar zijn van uw transactiegeschiedenis, aangezien deze openbaar en transparant is in het gehele blockchain-systeem als gevolg van het open source-karakter van het blockchain-transactiesysteem.

Onze applicatie zal links bevatten naar andere websites, applicaties of smart contracts die geen eigendom zijn van, of beheerd, ontwikkeld of onderhouden worden door ons. Deze links worden u aangeboden voor uw gemak. Dit beleid is alleen van toepassing op onze toepassing. Als u diensten van derden gebruikt, bent u zich ervan bewust dat onze OneKey Serviceovereenkomst en het Privacybeleid van OneKey niet langer van toepassing zullen zijn. Wij raden u aan hun privacyregels en daarmee samenhangende gebruikersovereenkomsten, enz. in detail te lezen en te begrijpen.

U hebt het recht te verzoeken dat wij uw persoonsgegevens bijwerken, wijzigen of wissen en de toestemming die u ons hebt gegeven, in te trekken. Indien u de toestemming die u ons hebt gegeven wenst in te trekken, of indien u de persoonlijke informatie waarover wij beschikken wenst bij te werken, te wijzigen, te wissen of te raadplegen, of indien u niet akkoord gaat met de wijzigingen die wij in dit beleid hebben aangebracht, kunt u contact opnemen met: hi@onekey.so

Om u in staat te stellen de persoonlijke informatie waarover wij beschikken te beheren en om informatie te verkrijgen over de manieren waarop wij uw persoonlijke informatie hebben gebruikt (of kunnen hebben gebruikt) gedurende het jaar voorafgaand aan uw verzoek, kunnen wij u een vergoeding aanrekenen. Indien wij u kosten aanrekenen, zullen wij u vooraf in kennis stellen van het bedrag van de kosten en aan uw verzoek voldoen nadat u hebt betaald. Wij zullen trachten binnen dertig (30) dagen na uw verzoek aan uw verzoek te voldoen. Indien wij niet in staat zijn binnen dertig (30) dagen te antwoorden, zullen wij u op de hoogte brengen van de exacte antwoordtermijn.

In veel gevallen hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig om u het product of de dienst te kunnen leveren waarom u hebt verzocht. Indien u weigert ons de gevraagde persoonlijke informatie te verstrekken of de door u gegeven toestemming intrekt, kunnen wij u mogelijk niet langer de door u gevraagde producten en diensten leveren.

IV. Wij kunnen uw informatie delen of overdragen

Wij bewaren uw persoonlijke gegevens voor zakelijke en wettelijke doeleinden.

Wij zullen uw persoonlijke informatie niet verkopen, verhandelen of overdragen aan derden zonder uw toestemming.

Indien u ermee instemt dat wij uw persoonlijke informatie doorgeven aan strategische partners of gelieerde partijen, kunnen wij uw persoonlijke informatie doorgeven aan dergelijke entiteiten. Dergelijke entiteiten zullen uw persoonlijke informatie alleen gebruiken voor de doeleinden waarmee u hebt ingestemd.

U stemt ermee in dat wij uw persoonlijke informatie bekend mogen maken of delen met derden die.

(1) Dienstverleners en gegevensverwerkers die namens ons en aan ons diensten verlenen, zoals KYC-controles, boekhoud-, gegevensverwerkings- of beheerdiensten, websitehosting, onderhouds- en exploitatiediensten, e-mailberichtendiensten, analysediensten, verwerking van betalingstransacties, marketing, enz. voor ons.

(2) Onze consultants en professionele adviseurs (bv. accountants, advocaten, bedrijfsrevisoren).
Indien wij uw persoonsgegevens naar een ander land moeten overdragen voor de hierboven beschreven doeleinden, zullen wij uw toestemming verkrijgen en ervoor zorgen dat de ontvanger van de persoonsgegevens hetzelfde niveau van bescherming van persoonsgegevens heeft als wij. Indien er in dergelijke landen of regio's geen wetten ter bescherming van persoonsgegevens van toepassing zijn op onze relatie met u, zullen wij wettelijk afdwingbare overeenkomsten sluiten met de ontvangers van persoonsgegevens.

Wij zullen uw persoonlijke informatie niet delen met of overdragen aan derden zonder uw voorafgaande toestemming, behalve in de volgende gevallen.

(1) De verzamelde persoonsgegevens worden door u naar eigen goeddunken aan het publiek bekendgemaakt.
(2) De verzamelde persoonsgegevens worden verzameld aan de hand van informatie die rechtmatig en openbaar is bekendgemaakt, zoals rechtmatige nieuwsberichten, openbaarmaking van overheidsinformatie en andere kanalen.
(3) De verstrekking of uitvoering van dit beleid in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving, de vereisten van een gerechtelijke procedure, administratieve of gerechtelijke autoriteiten ter bescherming van onze rechten of die van andere partijen, eigendom of veiligheid.
(4) In geval van een fusie of overname waarbij persoonlijke informatie wordt overgedragen, zullen wij eisen dat de ontvanger van de persoonlijke informatie gebonden blijft aan dit beleid.

V. Technieken voor geautomatiseerde gegevensverzameling

Wij gebruiken geautomatiseerde gegevensverzamelingstechnieken in onze toepassingen. Voorbeelden zijn.

(1) Cookies (of browser cookies). cookies zijn kleine tekstbestanden die door de beheerder van een website of applicatie worden geplaatst om uw browser of apparaat te identificeren. Wij kunnen cookie-technologie gebruiken op onze toepassingen om informatie op te slaan en bij te houden, zoals het aantal en de frequentie van gebruikers, de verdeling van gebruikers en hun online voorkeuren. cookies leggen geen informatie vast die u identificeert, maar de informatie die zij verzamelen helpt ons bij het analyseren van het gebruik van onze toepassingen om uw ervaring te verbeteren. U kunt cookies uitschakelen in uw browserinstellingen; dit kan echter de functionaliteit van de toepassing beïnvloeden.
(2) Web Analytics. Web analytics is een methode om het gedrag van bezoekers van webpagina's en mobiele applicaties te verzamelen en te evalueren. Dit omvat het analyseren van verkeerspatronen, bijvoorbeeld om te bepalen hoe vaak een bepaald deel van een website of mobiele app wordt bezocht, of om te begrijpen welke informatie of diensten het meest interessant zijn voor bezoekers. Onze toepassingen maken gebruik van webanalysediensten die worden geleverd door tools van derden.

VI. Hoe beschermen wij uw informatie?

Indien wij onze activiteiten staken, zullen wij stoppen met het verder verzamelen van uw persoonlijke informatie en stappen ondernemen om de persoonlijke informatie die wij over u hebben, binnen een redelijke termijn te wissen of te anonimiseren.
Om uw persoonlijke informatie te beschermen, zullen wij uw privégegevens op een veilige manier beschermen door technische gegevensbeveiligingsmaatregelen te treffen, de interne compliance te verbeteren, het interne personeel beter op te leiden op het gebied van informatiebeveiliging, en beveiligingsrechten voor toegang tot relevante gegevens in te stellen.

Wij sturen u informatie over informatiebeveiliging in het OneKey Message Center en werken het gedeelte van het OneKey Help Center van tijd tot tijd bij met informatie over het gebruik van portefeuilles en informatiebeveiliging voor uw referentie.

VII. Bescherming van minderjarigen

Voor de bescherming van minderjarigen onder de 18 jaar hebben wij de volgende speciale regelingen getroffen.

Minderjarigen dienen onze diensten te gebruiken onder begeleiding van hun ouders of voogden.
Wij raden ouders en voogden van minderjarigen aan minderjarigen op te dragen de Applicatie te gebruiken onder voorbehoud van het lezen van dit Beleid, de OneKey Serviceovereenkomst en onze andere relevante regels.
De Applicatie zal de vertrouwelijkheid en veiligheid van de persoonlijke informatie van minderjarigen beschermen in overeenstemming met de bepalingen van de toepasselijke wet- en regelgeving.

VIII. Afwijzingen

U erkent dat nadat u gebruik hebt gemaakt van diensten van derden, dit beleid niet langer van toepassing zal zijn op de verzameling, het gebruik, de openbaarmaking en de overdracht van uw persoonlijke informatie door deze derden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden redelijke veiligheidsmaatregelen zullen treffen.

U bent als enige verantwoordelijk voor uw gebruik van diensten van derden en u stemt ermee in dat u ons niet aansprakelijk zult stellen voor enig verlies of schade die u lijdt als gevolg van het verzamelen, gebruiken, openbaar maken en doorgeven van uw persoonlijke informatie door derden.
U erkent en aanvaardt dat, voor zover maximaal toegestaan door de toepasselijke wetgeving, het Bedrijf redelijke stappen zal ondernemen om de Diensten te leveren op een "zoals het is", "zoals beschikbaar", "zonder garantie van niet-defectiviteit" basis, onder voorbehoud van de stand van de techniek. Wij zullen redelijke veiligheidsmaatregelen treffen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen openbaarmaking, vervalsing of vernietiging, voor zover mogelijk, op basis van de beginselen van "zoals het is", "zoals beschikbaar" en "zonder garantie van gebrek". Wij verzenden gegevens via draadloze middelen en kunnen daarom de privacy en veiligheid van gegevens die via draadloze netwerken worden verzonden, niet garanderen.

IX. Andere

1. Dit beleid is van toepassing met ingang van 20 september 2020.
2. Voor aangelegenheden die niet in dit beleid worden behandeld, bent u onderworpen aan de mededelingen van de Onderneming en aanverwante regels zoals van tijd tot tijd bijgewerkt.