OneKey Support Center

Tietosuojakäytäntö

KK
  • Päivitetty

Hyvä käyttäjä.

ONEKEY LIMITED (Hong Kong) ("Yhtiö" tai "me" tai "meitä") kunnioittaa ja suojelee käyttäjien ("sinä" tai "käyttäjät") yksityisyyttä. "Keräämme, luovutamme ja käsittelemme henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön ("tämä käytäntö") mukaisesti, kun.

(a) käyttää verkkosivustoamme tai mobiilisovellustamme ("Sovellus") ja palveluitamme.
(b) toimittamaan meille henkilötietosi riippumatta siitä, minkä välineen kautta ne toimitetaan.

Suosittelemme, että luet ja ymmärrät tämän käytännön kokonaisuudessaan ennen sovelluksen käyttöä, ja tärkeät tiedot, mukaan lukien vastuuvapauslausekkeet, on lihavoitu. Tämän käytännön avainsanojen määritelmät ovat yhdenmukaisia OneKey-palvelusopimuksemme kanssa. Jos tässä käytännössämme käytetty määritelmä tai termi on ristiriidassa OneKey-palvelusopimuksen kanssa, tämä käytäntö on ensisijainen.

Antamalla meille henkilötietojasi annat suostumuksesi henkilötietojesi keräämiseen, käyttöön, luovuttamiseen (mukaan lukien siirto) ja käsittelyyn tämän käytännön mukaisesti. Jos et hyväksy tätä käytäntöä, älä anna meille mitään henkilötietoja.

Voimme päivittää tätä käytäntöä verkossa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Päivitetty käytäntö tulee voimaan, kun se julkaistaan sovelluksessamme, ja se korvaa alkuperäisen politiikan. Tarkistettua käytäntöä sovelletaan välittömästi meille toimittamiisi henkilötietoihin. Jos et hyväksy tarkistettuja ehtoja, lopeta sovelluksen käyttö välittömästi, ja sovelluksen käytön jatkamisen katsotaan merkitsevän tarkistettujen ehtojen hyväksymistä.

I. Mitä tietoja keräämme sinusta

Keräämme henkilökohtaisia tietoja, kuten mobiililaitteen tiedot, käyttöhistoria, tapahtumahistoria, lompakko-osoite ja muita henkilökohtaisia tietoja.
Vastataksemme erityisiin palvelutarpeisiisi saatamme kerätä henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, pankkikorttisi numeron, matkapuhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja muita tietoja.

Olet tietoinen siitä, että lompakon salasanaa, yksityistä avainta, muistisääntöä ja sovelluksen avainsäilytintä ei tallenneta eikä synkronoida palvelimiemme kanssa. Emme tarjoa palvelua lompakon salasanasi, yksityisen avaimesi, näppäinlyönnin tai Keystoren palauttamiseksi.
Saatamme pyytää sinulta lisää henkilökohtaisia tietoja, jotta voit käyttää tiettyjä sovelluksen ominaisuuksia. Jos et suostu antamaan tällaisia henkilökohtaisia tietoja, sinun katsotaan luopuneen tiettyjen sovelluksen ominaisuuksien käytöstä.

Voimme kerätä ja käyttää henkilötietojasi ilman valtuutettua suostumustasi lain ja säännösten sallimissa rajoissa seuraavissa tilanteissa.

(1) kansallisen turvallisuuden tai puolustusturvallisuuden yhteydessä
(2) liittyy yleiseen turvallisuuteen, kansanterveyteen tai merkittävään yleiseen etuun.
(3) rikosten tutkintaan, syytteeseenpanoon, oikeudenkäyntiin ja rangaistusten täytäntöönpanoon jne. liittyen.
(4) Jos kerätyt henkilötiedot ovat julkisia.
(5) Kun henkilötietosi kerätään laillisista julkisista julkaisuista, kuten laillisista uutisraporteista, hallituksen tietojen julkistamisesta ja muista lähteistä.
(6) Palvelun turvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden ylläpitäminen, kuten tuote- ja palveluvirheiden havaitseminen ja käsittely.
(7) Muut lain ja asetuksen sallimat olosuhteet.

Keräämme tietoja seuraavilla tavoilla.

(1) Kun annat meille tietoja vapaaehtoisesti mistä tahansa syystä.
(2) Kun valtuutat meidät hankkimaan tietoja sinusta kolmansilta osapuolilta.
(3) Kun käytät sovelluksiamme ja palveluitamme.
(4) Kun otat yhteyttä työntekijöihimme tai olet vuorovaikutuksessa heidän kanssaan eri viestintäkanavien kautta, kuten sosiaalisen verkostoitumisen alustojen, viestintäalustojen, henkilökohtaisten tapaamisten, puheluiden, sähköpostien, faksien ja kirjeenvaihdon kautta.
(5) Kun sinulla on liiketoimi kanssamme, ota meihin yhteyttä tai pyydä meitä ottamaan sinuun yhteyttä.
(6) kun pyydät tilaamaan sähköpostimme; ja/tai
(7) kun kopioimme koko tapahtumahistoriasi tai osan siitä lohkoketjujärjestelmän avulla. Tapahtumahistoriasi on kuitenkin tallennettu lohkoketjujärjestelmään.

Sovelluksissamme voi olla tekniikoita, jotka keräävät henkilötietoja tässä käytännössämme tai sovellettavissa käyttöehdoissa kuvatuilla tavoilla.

Annat meille henkilötietoja omasta aloitteestasi, ja voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Jos kuitenkin kieltäydyt antamasta meille pyytämiämme henkilötietoja, et ehkä pysty käyttämään sovellusta, emmekä ehkä pysty ottamaan sinuun yhteyttä tai tarjoamaan sinulle pyytämiäsi tuotteita tai palveluja.

Joissakin tapauksissa saatat antaa meille henkilötietoja, jotka eivät ole omia. Jos annat tietoja muista henkilöistä, sinun on varmistettava, että olet saanut tällaisilta rekisteröidyiltä suostumuksen siihen, että voimme kerätä henkilötietoja heistä, ja että rekisteröidyt suostuvat siihen, että luovutat heidän henkilötietonsa meille. Sitoudut vapauttamaan meidät ja pitämään meidät vahingoittumattomina kaikista vaatimuksista, joita tällaiset rekisteröidyt voivat esittää meitä kohtaan liittyen heidän henkilötietojensa keräämiseen, käyttöön ja luovuttamiseen tämän politiikan ehtojen mukaisesti.
Sinun on varmistettava, että meille antamasi henkilötiedot ovat oikeita, tarkkoja ja täydellisiä. Sinun on ilmoitettava meille kaikista henkilötietojesi muutoksista.

II. Miten käytämme tietojasi

Keräämme, käytämme tai luovutamme henkilötietojasi yhteen tai useampaan seuraavista tarkoituksista.

(1) Tarjotaksemme sinulle pyytämiäsi tuotteita ja palveluita.
(2) Suhteen hallinnoimiseksi meihin.
(3) Helpottaaksemme käyttökokemustasi.
(4) vahvistamaan kirjeenvaihtosi lompakkosi kanssa mobiililaitteesi yksilöllisen sarjanumeron avulla.
(5) lähettääksemme sinulle ajoissa tärkeitä ilmoituksia, kuten ohjelmistopäivityksiä, palvelusopimuksen muutoksia ja tämän käytännön ehtoja.
(6) Jotta voimme auttaa sinua kysymyksissäsi, palautteissasi, valituksissasi ja pyynnöissäsi lompakko-osoitteesi ja antamiesi mobiililaitetietojen avulla.
(7) Tuotteista, palveluista, ohjelmista ja tapahtumista tiedottaminen.
(8) riitojen ratkaisemiseksi, valitusten, vaatimusten tai riitojen tutkimiseksi tai todellisen tai sallitun lainvastaisen toiminnan selvittämiseksi.
(9) Sisäisten tarkastusten, data-analyysien ja tutkimusten tekeminen.
(10) Käyttäjäkäyttäytymisen analysointi seuraamalla käyttäjien sovelluksen käyttöä.
(11) Noudattaa lakisääteisiä ja lainsäädännöllisiä vaatimuksia sekä sääntelyelinten vaatimuksia.
(12) Turvallisuutta ja rahanpesun tai terrorismin torjuntaa koskevien kansainvälisten oikeudellisten ja sääntelyvaatimusten noudattaminen.
(13) Velvoitteidemme ja sopimusehtojemme täyttäminen.
(14) Kaikki edellä mainittuihin liittyvät kohtuulliset tarkoitukset.

Jos suostut, voimme käyttää henkilötietojasi aika ajoin muihin tarkoituksiin, kuten tiedottaaksemme sinulle strategisten kumppaniemme tai tytäryhtiöidemme uusista tapahtumista, tarjouksista ja kampanjoista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kirjautua sisään sormenjäljelläsi tai kasvoillasi OneKeyn käyttöasetuksissa, jotta voit helposti hallita digitaalisia tunnuksiasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden "salasanattomaan maksamiseen" OneKey-järjestelmässä, joka tallentaa lompakon salasanasi turvalliseen salausalgoritmiin mobiililaitteesi avainketjuun / avainsäilöön ja käyttää biometristä tunnistautumistasi (sormenjälki tai kasvot) maksutapahtuman aikana maksun ja allekirjoituksen suorittamiseksi nopeasti.

III. Miten voit valvoa tietojasi

Sinulla on seuraavat itsenäiset mahdollisuudet hallita sovelluksessa olevia henkilötietojasi.

Voit tuoda muut lompakot sovellukseen synkronoimalla lompakot tai tuoda lompakot sovelluksesta muihin digitaalisten merkkien hallinnan lompakoihin. Sovellus näyttää sinulle tietoja tuoduista lompakoista.

Olet tietoinen siitä, että voit muokata digitaalisia rahakkeitasi, tehdä siirtoja ja vastaanottaa maksuja "Varat"-osion kautta.
Olet tietoinen siitä, että sovelluksen "Omat" -osiossa voit vapaasti valita seuraavat toiminnot.

(1) "Käyttöasetukset"-osiossa voit valita, että "Sormenjälki- tai kasvokirjautuminen"-vaihtoehto ei ole käytössä, eli voit valita, että et käytä Touch ID- tai Face ID -todennuspalveluja.
(2) "Lähetä palautetta" -kohdassa voit aina lähettää meille kysymyksiä ja parannusehdotuksia sovellukseen, ja me olemme mielellämme yhteydessä sinuun ja parannamme aktiivisesti palveluitamme.

Olet tietoinen siitä, että voit valita, ettet ota käyttöön "Turvallinen maksu" -vaihtoehtoa, eli voit valita, ettei biometrisiä tunnuksiasi käytetä maksutapahtuman aikana.

Olet tietoinen siitä, että sinä ja me emme voi vaikuttaa siihen, onko tapahtumahistoriasi julkinen vai ei, sillä se on julkinen ja läpinäkyvä koko lohkoketjujärjestelmässä lohkoketjutapahtumien avoimen lähdekoodin vuoksi.

Sovelluksemme sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, sovelluksiin tai älysopimuksiin, joita emme omista, ylläpidä, kehitä tai ylläpidä. Nämä linkit on tarkoitettu sinulle. Tämä käytäntö koskee vain meidän sovellustamme. Kun käytät kolmannen osapuolen palveluja, olet tietoinen siitä, että OneKey-palvelusopimusta ja OneKey-tietosuojakäytäntöä ei enää sovelleta. Suosittelemme, että luet ja ymmärrät niiden tietosuojasäännöt ja niihin liittyvät käyttäjäpalvelusopimukset jne. yksityiskohtaisesti.

Sinulla on oikeus pyytää meitä päivittämään, muuttamaan tai poistamaan henkilötietosi ja peruuttamaan antamasi suostumus. Jos haluat peruuttaa meille antamasi suostumuksen tai jos haluat päivittää, muuttaa tai poistaa hallussamme olevia henkilötietoja tai saada niihin pääsyn tai jos et hyväksy tähän käytäntöön tekemiämme muutoksia, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen hi@onekey.so.

Jotta voit hallita hallussamme olevia henkilötietojasi ja jotta voit saada tietoa siitä, miten olemme käyttäneet (tai saattaneet käyttää) henkilötietojasi pyynnön esittämistä edeltävän vuoden aikana, saatamme periä sinulta maksun. Jos veloitamme sinulta maksun, ilmoitamme sinulle maksun määrän etukäteen ja noudatamme pyyntöäsi sen jälkeen, kun olet maksanut. Pyrimme vastaamaan pyyntöösi kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa pyynnöstäsi. Jos emme pysty vastaamaan kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa, ilmoitamme sinulle tarkan vastausajan.

Monissa tapauksissa tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle pyytämäsi tuotteen tai palvelun. Jos kieltäydyt antamasta meille pyytämiämme henkilötietoja tai peruutat meille antamasi suostumuksen, emme ehkä pysty jatkamaan pyytämiesi tuotteiden ja palvelujen tarjoamista.

IV. Voimme jakaa tai siirtää tietojasi

Säilytämme henkilötietojasi liiketoiminnallisia ja oikeudellisia tarkoituksia varten.

Emme myy, vaihda tai siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

Jos annat suostumuksesi henkilötietojesi luovuttamiseen strategisille kumppaneille tai sidosyrityksille, voimme luovuttaa henkilötietojasi näille tahoille. Tällaiset tahot käyttävät henkilötietojasi vain niihin tarkoituksiin, joihin olet antanut suostumuksesi.

Suostut siihen, että voimme luovuttaa tai jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka.

(1) Palveluntarjoajat ja tietojenkäsittelijät, jotka suorittavat puolestamme ja meille palveluja, kuten KYC-tarkastuksia, kirjanpito-, tietojenkäsittely- tai hallintapalveluita, verkkosivuston isännöinti-, ylläpito- ja käyttöpalveluita, sähköpostiviestipalveluita, analytiikkapalveluita, maksutapahtumien käsittelyä, markkinointia jne.

(2) konsultit ja ammatilliset neuvonantajamme (esim. kirjanpitäjät, asianajajat, tilintarkastajat).
Jos meidän on siirrettävä henkilötietojasi johonkin muuhun maahan edellä mainittuja tarkoituksia varten, hankimme suostumuksesi ja varmistamme, että henkilötietojen vastaanottajalla on sama henkilötietojen suojan taso kuin meillä. Jos kyseisissä maissa tai alueilla ei ole henkilötietojen suojaa koskevia lakeja, joita sovelletaan suhteeseemme sinuun, teemme henkilötietojen vastaanottajien kanssa oikeudellisesti täytäntöönpanokelpoisia sopimuksia.

Emme jaa tai siirrä henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle ilman ennakkosuostumustasi, paitsi seuraavissa tapauksissa.

(1) Kerätyt henkilötiedot luovutetaan yleisölle oman harkintasi mukaan.
(2) Kerätyt henkilötiedot kerätään laillisesti ja julkisesti julkistetuista tiedoista, kuten laillisista uutisraporteista, hallituksen tietojen julkistamisesta ja muista kanavista.
(3) Tämän politiikan tarjoaminen tai täytäntöönpano sovellettavien lakien ja asetusten, oikeudenkäynnin vaatimusten, hallinnollisten tai oikeusviranomaisten vaatimusten mukaisesti omien tai muiden osapuolten oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi.
(4) Jos sulautuminen tai yrityskauppa edellyttää henkilötietojen siirtoa, vaadimme, että henkilötietojen vastaanottaja sitoutuu edelleen noudattamaan tätä käytäntöä.

V. Automaattiset tiedonkeruutekniikat

Käytämme sovelluksissamme automaattisia tiedonkeruutekniikoita. Esimerkkejä ovat.

(1) Evästeet (tai selaimen evästeet). evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkosivuston tai sovelluksen ylläpitäjä asettaa tunnistamaan selaimesi tai laitteesi. Saatamme käyttää evästetekniikkaa sovelluksissamme tallentaaksemme ja seurataksemme tietoja, kuten käyttäjien määrää ja tiheyttä, käyttäjien jakautumista ja heidän verkkopreferenssejään.Evästeet eivät tallenna sinua tunnistavia tietoja, mutta niiden keräämät tiedot auttavat meitä analysoimaan sovelluksiemme käyttöä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetuksista, mutta tämä saattaa vaikuttaa sovelluksen toimintaan.
(2) Web-analytiikka. Web-analytiikka on menetelmä, jolla kerätään ja arvioidaan verkkosivujen ja mobiilisovellusten kävijöiden käyttäytymistä. Tähän sisältyy liikennemallien analysointi, esimerkiksi sen määrittämiseksi, kuinka usein verkkosivuston tai mobiilisovelluksen tietyssä osassa käydään, tai sen ymmärtämiseksi, mitkä tiedot tai palvelut kiinnostavat kävijöitä eniten. Sovelluksissamme käytetään kolmannen osapuolen tarjoamia web-analyysipalveluja.

VI. Miten suojaamme tietojasi

Jos lopetamme toimintamme, lopetamme henkilötietojesi keräämisen ja ryhdymme toimenpiteisiin poistaaksemme tai anonymisoidaksemme sinusta hallussamme olevat henkilötiedot kohtuullisen ajan kuluessa.
Suojellaksemme henkilötietojasi suojaamme yksityisiä tietojasi turvallisesti toteuttamalla teknisiä tietoturvatoimenpiteitä, parantamalla sisäistä vaatimustenmukaisuutta, lisäämällä henkilöstön tietoturvakoulutusta ja asettamalla asiaankuuluvien tietojen käyttöoikeudet.

Lähetämme sinulle tietoturvaa koskevia tietoja OneKey-viestikeskuksessa ja päivitämme aika ajoin OneKey Help Center -osiota lompakon käyttöä ja tietosuojaa koskevilla tiedoilla, jotta voit tutustua niihin.

VII. Alaikäisten suojelu

Olemme tehneet seuraavat erityisjärjestelyt alle 18-vuotiaiden suojelemiseksi.

Alaikäisten tulisi käyttää palveluitamme vanhempiensa tai huoltajiensa valvonnassa.
Suosittelemme, että alaikäisten vanhemmat ja huoltajat ohjeistavat alaikäisiä käyttämään Sovellusta tämän Käytännön, OneKey-palvelusopimuksen ja muiden asiaankuuluvien sääntöjemme mukaisesti.
Sovellus suojaa alaikäisten henkilötietojen luottamuksellisuutta ja turvallisuutta sovellettavien lakien ja asetusten säännösten mukaisesti.

VIII. Vastuuvapauslausekkeet

Hyväksyt, että kun käytät kolmannen osapuolen palveluja, tätä käytäntöä ei enää sovelleta näiden kolmansien osapuolten suorittamaan henkilötietojesi keräämiseen, käyttöön, luovuttamiseen ja siirtämiseen. Emme voi taata, että tällaiset kolmannet osapuolet ryhtyvät kohtuullisiin turvatoimiin.

Olet yksin vastuussa kolmansien osapuolten palveluiden käytöstäsi, ja hyväksyt, ettet pidä meitä vastuullisena mistään menetyksistä tai vahingoista, joita sinulle aiheutuu kolmansien osapuolten suorittamasta henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä, luovuttamisesta ja siirtämisestä.
Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että yhtiö ryhtyy kohtuullisiin toimenpiteisiin tarjotakseen palvelut "sellaisena kuin ne ovat", "sellaisena kuin ne ovat saatavilla" ja "ilman takuuta virheettömyydestä" tekniikan nykytason mukaisesti, siinä laajuudessa kuin sovellettava laki sen sallii. Toteutamme kohtuullisia turvatoimia suojellaksemme henkilötietojasi paljastumiselta, väärentämiseltä tai tuhoamiselta siinä määrin kuin se on mahdollista, "sellaisena kuin se on", "sellaisena kuin se on saatavilla" ja "ilman virhetakuuta" -periaatteiden mukaisesti. Siirrämme tietoja langattomasti, joten emme voi taata langattomien verkkojen kautta siirrettyjen tietojen yksityisyyttä ja turvallisuutta.

IX. Muut

1. Tätä toimintalinjaa sovelletaan 20. syyskuuta 2020 alkaen.
2. Niissä asioissa, joita tämä käytäntö ei kata, sinuun sovelletaan yhtiön ilmoituksia ja niihin liittyviä sääntöjä, sellaisina kuin ne ovat ajoittain päivitettyinä.